Bijlmer Open Gallery: One and the same place

Open Group, Irina Leifer, Jesper Buursink, E.V.A.
Website →

Kruitberg 1003a

Zaterdag + Zondag
12:00-18:00

Kruitberg

Login En Maak Jouw
OPEN ART ROUTE

One and the same place

Stanislav Turina en Yuriy Biley, twee van de vier permanente leden van het Oekraïense kunstenaarscollectief Open Group, presenteren de Bijlmer Open Gallery: One and the same place.

One and the same place is een site specific audio-installatie over de tijdelijke woon- en expositieruimte van de Open Group in Amsterdam Zuidoost. Balancerend op de rand van de publieke en private ruimte maakt de installatie gebruik van de eerste indrukken van lokale bewoners die over één en dezelfde plaats verhalen in hun moedertaal. De Open Group creëert deze installatie in samenwerking met radiomaker Jesper Buursink.

Dit project vindt plaats in het kader van het internationale project Open Gallery Ukraine-the Netherlands: 1000 km view geïnitieerd door de in Amsterdam gevestigde curator Irina Leifer en curatoren Maria Lanko en Lizaveta German uit Kyiv in samenwerking met Biruchiy Contemporary Art Project en Open Ateliers Zuidoost. Dit project wordt  mogelijk gemaakt door TANDEM en Stadsdeel Amsterdam Zuidoost.

 FotoOpenGallery1